Salsoteca i Bandoleros udružuju snage

Dragi naši plesači, zadovoljstvo nam je predstaviti vam veliku novost na našoj plesnoj sceni:
Plesna škola Salsoteca i udruga plesača Bandoleros udružili su snage te će od sada djelovati zajedno i pod jednim krovom.

Kako i zašto?

Dosadašnji voditelj Salsotece Jurica Ruždjak, mnogima poznatiji kao DJ Ricky ili samo Ricky, morao je poslovno otputovati u inozemstvo na neko dulje vrijeme. Rickijev odlazak, činilo se, značio je prekid rada Salsotece u dosadašnjem obliku na koji smo svi navikli i koji smo svi zavoljeli.

Uz Rickija, u Salsoteci su stajali i drugi instruktori: Ana, Petra, Elija, Željko i Srećko. Već drugu sezonu za redom, Salsotecin instruktorski tim bio je pojačan i „gostujućom“ instruktoricom Anom Marijom iz u.p. Bandoleros, pod vodstvom Dominika Čoje.

Želeći očuvati predivan prostor uređen za ples, zadržati odličan instruktorski tim te omogućiti nastavak plesnog obrazovanja dragim članovima Salsotece i nastavak druženja najboljoj ekipi, Ricky i Dominik krenuli su smišljati plan…

S obzirom na odlične prijateljske odnose dvaju škola i njenih voditelja te dosadašnju suradnju, uz podršku svih instruktora, pronađeno je rješenje koje će sve gore navedeno omogućiti. Trebalo je riješiti mnogo tehnikalija, stoga je malo potrajalo prije no što smo bili spremni objaviti novost:

Što se mijenja, a što ostaje isto?

  • Kao prvo, nastavljamo se družiti na istom mjestu i u isto vrijeme, kao i do sada, svakog četvrtka party od 21h :-)
  • Također, svi satovi održavat će se u dosadašnjim prostorijama Salsotece :-)
  • Broj korisnika dvorana trajno će se pojačati članovima Bandolerosa – „the more, the merrier“ :-)
  • Salsotecine grupe On2 dalje će voditi Ana Marija, Željko, AnaSrečko.
  • Kizomba projekt nastavit će voditi Petra u koordinaciji s Rickijem.
  • Planiramo i početak dugo najavljivane Bachata Akademije koju će voditi Željko.
  • Potvrdu termina za sve grupe očekujte uskoro!
  • Cijena za dosadašnje članove Salsotece spušta se na 220kn, a članarina će se plaćati mjesečno (od 1. do 1.) – time dobivate dvostruko: više sati za manje novca! :-)
  • Ricky više neće biti redovito s nama na satovima, ali će biti s nama duhom te će nas posjećivati svakom prilikom, pridružiti se našem partiju četvrtkom, a tko zna – možda održi i pokoji drop-in kad navrati :-)

Vidimo se već sljedećeg četvrtka (8.2.2018.) na prvom zajedničkom partiju! :-)

Vaš Bandoleros/Salsoteca tim

Podijelite ovu informaciju putem:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone