„Mil pasos“ u Salsoteci Zagreb – World Team Kizomba Project

Napokon je i kod nas!

Veliki svjetski projekt pod budnim okom jednih od najvećih instruktora kizombe – Isabelle i Feliciena i njihova najgledanija koreografija ikada – Mil pasos! Riječ je o projektu koji je pokrenut prije nekoliko godina u svijetu i vrlo brzo prihvaćenom od strane plesača i plesnih škola, a cilj mu je svima pružiti mogućnost učenja od najboljih imena plesne scene gdje kod se nalazili u svijetu. Nedavno se tome priključila i kizomba odnosno Isabelle i Felicien sa svojom koreografijom Mil pasos. Plan projekta je educirati instruktore diljem svijeta kako bi u svojim gradovima mogli biti predstavnici ovog iznimnog plesnog para i podučavati njihovu koreografiju i plesni izričaj.

Isabell & Felicien World team Project

Kako? Kada? Gdje?

Krajem ovoga mjeseca projekt dolazi i u Hrvatsku, točnije kod nas u plesnu školu Salsoteca Zagreb! Na projekt su pozvani svi plesači kizombe s minimalno pola godine plesnog iskustva (pola godine tečaja kizombe), kako bi kroz učenje koreografije postupno usvajali ne samo nove i atraktivne figure već i znatno radili na svom stylingu u plesu i muzikalnosti.

Nešto više informacija…

Trajanje projekta je pet mjeseci nakon čega je predviđen nastup i snimanje za one najhrabrije. Voditelji ovoga projekta su Ricky & Petra a treninzi će se održavati petkom od 20 -22 sata u prostorima Salsotece. Prijave za ovaj projekt moguće su samo u paru – međutim, ako želite plesati a nemate partnera ili partnericu, slobodno nas kontaktirajte kako bi vam pokušali pronać partnera ili partnercu. Prijavu za World Team Project možete pronaći >>ovdje<< a za sva ostala pitanja slobodno nas kontaktirajte putem naše službene Facebook stranice ili maila.

Podijelite ovu informaciju putem:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone